Askarruttaako EU? Ulkoministeriön Eurooppatiedotus auttaa

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus palvelee luottavana, suomalaisena EU-tietolähteenä. Eurooppatiedotuksen verkkosivuilta löytyy paljon tietoa EU:n toiminnasta ja ajankohtaisista aiheista. Viime aikoina suomalaisia on kiinnostanut erityisesti brexit ja sen vaikutukset esimerkiksi matkailuun ja opiskeluun.

 

”EU vaikuttaa ihmisten arkeen monin eri tavoin, joten on tärkeää ymmärtää sen toimintaa. Luotettavaa tietoa tarjoamalla Eurooppatiedotus toimii osaltaan sen puolesta, että ihmisillä olisi mahdollisuus muodostaa oma käsityksenä EU:sta faktapohjalta. Meidän tavoitteena on kertoa EU:sta nimenomaan siitä näkökulmasta, miten asiat vaikuttavat Suomeen ja suomalaisiin. ”, toteaa yksikönpäällikkö Ville Cantell.

Eurooppatiedotus tuottaa myös EU-aiheisia julkaisuja, jotka ovat suosittuja oppimateriaaleja kouluissa, mutta sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille.  Kaikki julkaisut ovat tilattavissa maksutta kotiin verkkokaupasta. Julkaisuja voi myös lukea sähköisinä versioina verkossa. Kannattaa seurata Eurooppatiedotusta myös Facebookissa Twitterissä sekä Instagramissa.