Euroopan kuluttajakeskuksen puhelinnumero vaihtuu

Euroopan kuluttajakeskuksen puhelinpäivystyksen numero vaihtuu maanantaina 27.5.2019. Uusi päivystysnumeromme on 029 505 3090.

Päivystämme arkisin klo 9-12. Soittaminen ja jonotus 0295-alkuisiin numeroihin lankapuhelimesta maksaa paikallisverkkomaksun (pvm) ja matkapuhelimesta matkapuhelumaksun (mpm). Voit myös ottaa meihin yhteyttä verkkosivujemme kautta.

Tarjoamme tietoa maiden rajat ylittävän kaupan kuluttajakysymyksissä, kun teet ostoksia tai tilaat palveluja Suomen ulkopuolelta muista EU-maista, Norjasta tai Islannista. Neuvomme sinua tuotteiden tilaamista, maksamista ja palauttamista koskevissa kysymyksissä ja muissa kaupankäynnin ongelmatilanteissa. Jaamme tietoa myös muun muassa matkustajan oikeuksista EU:ssa.

Autamme mahdollisuuksien mukaan sovintoratkaisun löytämisessä yksittäisessä riita-asiassa, jota et ole saanut hoidettua itse yrityksen kanssa. Sovitteluapua tarjoamme ainoastaan Suomen ulkopuolella EU-alueella tehtyjen hankintojen suhteen. Jos valituksesi koskee kotimaista yritystä, voit kääntyä kuluttajaneuvonnan puoleen.

Verkkosivuiltamme ecc.fi löydät paljon tietoa erilaisista maiden rajat ylittävän kaupan aiheista. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Twitterissä.