Enduria Travel konkurssiin

Loma-asuntoja ja muita lomatuotteita myyvä espanjalainen Enduria Travel on asetettu konkurssiin, joka on vahvistettu Las Palmasin tuomioistuimessa. Enduria Travel kertoo sivuillaan, että se tulee olemaan yhteydessä asiakkaisiinsa uusien sopimusten johdosta. Euroopan kuluttajakeskusten verkoston tietojen mukaan joitakin asiakkaita on jo lähestytty. Muista, että sinulla ei ole velvollisuutta tehdä uutta sopimusta. Sinulla on oikeus nähdä, mitä uudessa sopimuksessa tarjotaan ja mitkä ovat sen ehdot.

Jos et halua tehdä uutta sopimusta ja olet maksanut lomatuotteen luottokortilla, ole yhteydessä kortin myöntäneeseen tahoon maksunpalautusta varten. Jos olet maksanut pankkikortilla, ole yhteydessä pankkiisi ja pyydä heitä selvittämään, onko takaisinmaksu mahdollista. Voit myös tarkistaa, tarjoaako matkavakuutuksesi suojaa konkurssien varalta.

Jos haluat esittää vaatimuksesi konkurssipesänhoitajalle, tee se kirjallisesti. Liitä mukaan varausvahvistus, maksukuitti, valituksesi ja muut valitukseesi liittyvät asiakirjat. Voit lähettää allekirjoitetun vaatimuksesi postitse tai sähköpostilla. Tee vaatimuksesi mahdollisimman pian. Otathan huomioon, että yksittäisen kuluttajan asema konkurssitilanteessa on heikko, sillä velkojia on paljon. Konkurssipesästä katetaan velat tietyn etuoikeusjärjestyksen mukaisesti ja kuluttajien saatavat ovat yleensä viimeisimpiä, jolloin pesässä ei välttämättä ole enää jaettavia varoja.

Konkurssipesän yhteystiedot:

Nimi: Maria del Mar Mejías Jiménes
NIF: 42865731X
Osoite: Padre José de Sosa, nºº 2 6, 2º B, Las Palmas, Spain
Sähköposti: mejias.concursal@exnovo.es

Voit olla yhteydessä meihin, jos sinulla on kysyttävää Enduria Travelista.